Om allidretten

Allidretten er et lav-terskel tilbud for de minste barna, gjerne fra 4-års alderen. Vi er avhengige av at barna i størst mulig grad kan håndtere seg selv under aktivitetene.

Det vil være et tilbud av aktiviteter hvor så mye som mulig er lekbasert. Varierte og allsidige aktiviteter gir barna et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere, og stimulerer de fysisk, motorisk, sosialt og mentalt.

For løpende oppdateringer følg vår Facebook side «IL Holeværingen Allidrett»

Medlemskap og hovedkontingent:

Det er ingen egen treningsavgift for Idrettsskolen, men barna må være medlemmer av hovedlaget. De må derfor betale hovedkontingent til Holeværingen (kr 200,- pr år). Familiemedlemskap med valgfritt antall familiemedlemmer i samme husstand koster kr 500,-

Innmelding i ILH:

Innmeldingsskjema ligger på hovedsiden under fanen ‘Bli medlem’ eller bruk linken Innmelding ILH

Bekledning og utstyr:

Det er viktig at barna har med drikkeflaske og innesko som ikke setter merker.

Foreldre i Holehallen:

Det er ønskelig at kun trenere og foreldre som hjelper til med treningen som er i hallen under selve treningen. Øvrige foresatte bes oppholde seg i vestibylen mens treningen pågår.

Avslutning av treningen:

Det er ofte grupper fra andre lag som starter trening like etter at vi avslutter vår økt. Det er fint om både barn og foreldre bidrar til at overgangen til ny gruppe blir så smertefri som mulig og at disse blir minst mulig forstyrret i sin oppstart.

Politiattest:

Alle trenere og tillitsvalgte i Idrettsskolen skal ha politiattest.

Mer om rutiner for politiattest kan du lese her på politiets side.